Contacteaza-ne la: 0771 791 342 / 0770 392 904

Servicii de curatenie si menaj!

Blog

Cum aleg firma de curatenie potrivita pentru compania mea?

by Delia Holban 0 comments
Momentul alegerii unei firme de curatenie este destul de dificil, luand in calcul multitudinea de oferte din piata si faptul ca toate vorbesc despre calitatea ireprosabila de specialisti. Atata timp cat nu exista o lege prin care sa se limiteze acest tip de promovare, nu putem decat sa analizam cateva aspecte esentiale care pot determina calitatea furnizorului: 1. Primul aspect tine de persoana care vine sa evalueze locatia. Daca aceasta este imbracata neglijent, nepunctuala sau nepregatita professional, este indicat sa va opriti la acest pas. 2. Pe locul doi putem analiza echipamentele profesionale. Au trecut vremurile cand se foloseau matura si mopul, o firma care se respecta foloseste echipament professional: aspiratoare dedicate, aparate de curatat mocheta si tapiteria, aparat pentru topirea grasimii. 3. Pe locul trei incadram salariatii firmei. Este foarte important sa obtinem informatii cu privire la profesionalismul lor, daca au fost testati, daca au experienta, poate chiar sa cerem sa-I vedem inainte de a fi repartizati noua, ca si companie. 4. Tariful este, de asemenea, un element important pentru bugetul fiecarei companii, partea buna este ca in piata sunt preturi rezonabile raportate la munca depusa, trebuie negociat inainte pretul, de intrebat daca este cu TVA si ce alte […] Read more!

Povestea Daisy Clean

by Delia Holban 0 comments
Daisy Clean a dovedit intr-un timp foarte scurt ca tinerii antreprenori si o echipa la fel de tanara, dar profesionista si serioasa pot demonta tiparele si conceptiile prin care un patron trebuie sa fie musai o persoana matura pe la 40 de ani, la patru ace si deosebit de serios. Read more!

Tu dupa care criterii alegi furnizorul pentru servicii de curatenie la birou?

by Delia Holban 0 comments
Din postura de furnizor de servicii profesionale de curatenie la birouri, mi-am adresat intrebarea: care sunt criteriile in urma carora, as alege viitorul furnizor de astfel de servicii? Read more!

Secretul curateniei profesionale

by Delia Holban 0 comments
Curatenia este cea care da valoare casei sau biroului tau! O casa curata sau un birou curat arata valoarea ta ca om in fata celorlalti si spune multe lucruri despre personalitatea ta. Noi suntem fericiti daca dumneavoastra sunteti multumiti si de aceea dorim sa aducem in casa dumneavoastra maximul de calitate la preturi avantajoase! Read more!

De ce sa aleg firma de curatenie Daisy Clean?

by Delia Holban 0 comments
Toate doamnele si domnisoarele isi doresc ca printr-un miracol curatenia din casa sa fie gata si totul sa arate impecabil, dar realitatea e cruda si curatenia in sine este o corvoada, care dureaza mult si necesita efort sustinut pentru ca rezultatele sa fie calitative. Read more!

Avantaje in externalizarea serviciilor de curatenie

by Delia Holban 0 comments
Femeia de servici se justifica intr-o companie doar atunci cand este nevoie de aceasta pentru o zi intreaga, cazurile fiind insa foarte rare. De pilda actiunile de protocol sunt initiate de secretara, mai rar de persoana care face curat, iar serviciile de curatenie se desfasoara dimineata pana sa ajunga angajatii sau seara dupa plecarea lor pentru a nu deranja programul de lucru. Read more!

Cum sa alegi prestatorul de servicii de curatenie profesionala?

by Delia Holban 0 comments
Multi dintre noi ar miza pe pret in prima instanta, un pret mai mic si alegerea este gata! Alegerea corecta insa, se invarte in jurul raportului calitate-pret! Un pret prea mic poate insemna salarii foarte mici si de aici angajati nemotivati, calitate scazuta, dar pe de alta parte nimic nu garanteaza ca angajatii mai bine platiti sunt mai dedicati. Read more!

Erorile din procesul de curatenie

by Delia Holban 0 comments
Foarte multe persoane gestioneaza aspectul curateniei de foarte mult timp, insa greselile pe care le fac neintentionat marcheaza deteriorarea in timp a mobilei din casa sau ingreuneaza activitatea de curatenie fara a realiza acest aspect. Read more!

7 sfaturi privind mentinerea curateniei in casa

by Delia Holban 0 comments
Mentinerea curateniei in casa devine de multe ori o misiune greu de indeplinit, de aceea am schitat pentru dvs cativa pasi demni de luati in seama pentru o mentinere permanenta a curateniei. Read more!

Bine ati venit pe Daisy Clean

by Delia Holban 0 comments
Daisy Clean este firma de curatenie si menaj din Bucuresti, care vine in intampinarea personajului modern, axat pe cariera, ambitios cu venituri decente care prefera ca putinul timpul liber pe care-l are sa-l foloseasca pentru a se relaxa si a se bucura de viata. Read more!