Contacteaza-ne la: 0771 791 342 / 0770 392 904

Servicii de curatenie si menaj!

Coduri culoare

Pentru siguranta dumneavoastra folosim un cod al culorilor, care sa previna contaminarea prin incrucisare a diferitelor zone din casa sau de la locul de munca. Este un sistem simplu, eficient si usor de urmarit ce ofera certitudinea ca totul este igienizat corect.

Codul culorilor este un sistem vizual de codare dezvoltat in ideea igienizarii optime si eficiente. Fiecare zona este marcata cu o culoare specifica (albastru, galben, rosu si verde) conform riscului de contaminare incrucisata cu diferite bacterii. Culoarea indica echipamentul specific fiecarei zone.

Rosu

Culoarea rosie se utilizeaza pentru zonele de baie unde riscul de contaminare si infectii este foarte mare (vas de toaleta, pisoar)

Galben

Culoarea galbena se utilizeaza pentru suprafete de baie cum este chiuveta, cada, dulap, oglinda, gresie, faianta, cabina de dus sau pentru sali de fitness, etc

Albastru

Culoarea albastra se utilizeaza pentru suprafete generale cu risc scazut de contaminare cum ar fi instiutii publice (holuri, birouri), geamuri, pardoseli, etc

Verde

Culoarea verde se utilizaza pentru industria alimentara, zone unde se serveste sau se prepara mancare.

Urmam acceste "reguli de aur" pentru a va putea oferi servicii de calitate la cele mai inalte standarde.

  1. Intotdeauna incepem procesul de curatenie din zonele cele mai curate catre cele mai murdare si cu riscul cel mai mare de contaminare.
  2. Mentinem codul culorilor ca parte integranta in procesul de formare si informare a personalului.
  3. Am conceput acest cod al culorilor simplu de utilizat, usor de retinut si bine inteles de agentii de curatenie.
  4. Verificam periodic daca sistemul este eficient si utilizat corespunzator.

Pentru comenzi sau intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati!

+40 (770) 392 904